Ekm

5/F sınıfının tanışma ve kaynaşma pikniğinde güzel kareler.

Ekm

Bu haftaki Cuma namazında hutbeyi öğrencimiz Salih Keklikci okudu, hutbede peygamberimizin örnek oluşundan bahsetti.

Eyl

Dünya neye sahipse onun vergisidir hep,

Medyûn ona cemiyyeti medyûn ona ferdi. Medyundur o Masuma bütün bir beşeriyet,

Ya Râb, bizi mahşerde bu ikrâr ile haşret.

Mevlüt kandiliniz mubarek olsun.

YARIŞMA ŞARTLARI

1. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz, evlerinin bir bölümünde Mevlidi Nebi ruhunu yaşatacak bir köşe hazırlayacaklardır.

2. Hazırlanan köşenin fotoğrafı siyer hocalarına gönderilecektir.

3. Son katılım tarihi 05.10.2023

4. Kazanan öğrencimiz ödüllendirilecektir.

Eyl

Kübist resim anlayışı ve sürrealist resim akımı örneklerinden esinlenerek değişik açı, anlayış ve renk uygulamalarıyla resimler yapıyoruz. Picasso ve önemli eseri Guernica'yı inceliyor, tarihte nasıl bir öneme sahip olduğunu artık biliyoruz.

Eyl

Öğrencilerimiz okudukları bir hikâyeden veya kendilerine ait gerçek yaşam hikâyelerinden yola çıkarak soyut düşünceleri bir resim tasviriyle somut hale getiriyorlar.

Eyl

Bu haftaki Cuma namazında okulumuza yeni katılan öğrenciler ve eski öğrencilerimizle birlikte Cuma namazını eda ettik, hutbede mevlid kandilinden İslam'ın anlaşılmasında peygamberimizin rolü ve öneminden bahsettik.

Eyl

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR.

Tem

Bugün ilçemiz 15 Temmuz Şehitleri Şehit Murat KOCATÜRK ve Şehit Mehmet GÜDER in aile yakınlarını ve kabirlerini ziyaret ettik.Öğrencilerimiz şehitlerimize  Yasin i Şerif okuyarak dua ettiler.

Bayrakları bayrak yapan kandır.

Toprak uğrunda ölen varsa vatandır.

15 Temmuzu unutmadık unutmayacağız.

Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Tem

Değerli Meslektaşlarım Tahsin SÖNMEZ,İlhan ÇAPIN ve Semra YILMAZ emekliye ayrılarak bizlere veda etmiştir.Okulumuzda yapmış oldukları güzel çalışmalar için çok teşekkür ederiz .Biz sizleri hep iyi hatırlayacağız.Yolunuz açık olsun.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılının başında 5 ülkenin katılımı ile başladığımız Mathy's Maths Journey isimli e-twinning projemizi Haziran ayı itibariyle tamamlamış bulunuyoruz. Hem karakter, hem afiş, hem de logo tasarımlarıyla tüm anket kategorilerinde 1.olarak projeye yaptıkları katkılardan dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Hz. Sehl İbni Sad (R.A)’dan rivayete göre Rasulullah (S.A.V): “Ben ve yetimi kollayıp gözetleyen kimse cennette şöyle beraberce bulunacağız”, buyurdu ve işaret parmağıyla orta parmağını biraz açarak işaret etti. (Buhari, talak 25)

Okulumuz *23 26 mayıs haftasını  "Yetim Dayanışma Günleri"* olarak belirlemiştir. Bu günler içerisinde, 12.150 tl toplanmıştır. 1. ve 2. olan sınıflarımızla "Elif ve Arkadaşları Kapadokya" filmine giderek öğrencilerimizi ödüllendirdik ve  eğlenceli vakit geçirdik.

May

PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Rafet Fener tarafından ortaokul ve liselerde görevli psikolojik danışma ve rehberlik yürütme komisyonunda görevli müdür yardımcılarına yönelik olarak "LGS tercih danışmanlığında mesleki rehberlik" konulu seminere Okul Müdür Yardımcımız Uğur Açık, Okul Psikolojik Danışmanlarimiz Mine VAROL ve Halit Can ÖZTÜRK katilim sağladı.

May

Okulumuza kayıt kabul sınavı sonuçları belli oldu.

May

Okulumuz kayıt kabul sinavi 20.MAYIS Cumartesi günü gerceklesmiştir.Sınava 350 ögrenci  girmistir.Okulumuza kayıt olmak için büyük bir teveccüh gösteren öğrenci ve velilerimize cok tesekkur ederiz.