Şbt

Kuyumculuk Anadolu Meslek Lisesi Öğretmenlerimizi misafir ettik.

Şbt

Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programıyla ilgili öğretmen bilgilendirmesi okul rehberlik servisince yapıldı. Dönem boyunca koçluk sistemi ve deneme analizleri üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Şbt

Okulumuz psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından düzenlenen meslek tanıtımı seminerleri kapsamında bu hafta ki misafirimiz Medya Eğitmeni ve Yönetmen Salih TEMİZ oldu.   Televizyon ve sinema sektöründeki çalışanlar nasıl bir çalışma hayatı içindeler? Film ve videolar nasıl hazırlanıyor? Sihirli makine kamera ve çekim sonrası süreçte hangi görevler var? Medya ve iletişim araçlarının insan üzerindeki etkisi?

Şbt

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Yavuz Sultan Selim İmam Hatip Lisesi koordinesinde gerçekleşen Kuran-ı Kerim tilavetine 6B sınıfı öğrencilerimiz ile katıldık.

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza depremin yıl dönümünde birkez daha Allahtan rahmet diliyoruz.

Şbt

İstanbul Bilim Olimpiyatları imam hatip ortaokulları öğrenci seçme sınavı okulumuzda uygulanmıştır.

Şbt

İstanbul Bilim Olimpiyatları 2.aşama sınavına katılmaya hak kazanan öğrencilerimize ilçe sınavlarında başarılar dileriz...

Şbt

OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ETKİLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ SEMİNERİ YAPILMIŞTIR.

Şbt

Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programıyla ilgili veli bilgilendirmesi Rehberlik Servisi tarafından yapılmıştır.

Şbt

PDR servisince 8. sınıflara 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri' konulu el broşürü hazırlandı, sınıf gruplarında paylaşıldı.

Şbt

Okulumuz Psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından düzenlenen meslek tanıtımı seminerleri kapsamında bu hafta ki misafirimiz Medya eğitmeni ve yönetmen Salih TEMİZ oldu. Televizyon ve sinema sektöründeki çalışanlar nasıl bir çalışma hayatı içindeler? Film ve videolar nasıl hazırlanıyor? Sihirli makine kamera ve çekim sonrası süreçte hangi görevler var? Medya ve iletişim araçlarının insan üzerindeki etkisi? Konuları üzerine öğrencilerimize bilgilerini aktaran kıymetli hocamıza teşekkür ederiz.

Enerji verimliliği tüm sınıflarımızda işlenmiştir.

Müslüman Coğrafyaları Tanıyalım projemizin ikinci ayağı Doğu Türkistan Sokağı açılışımızı yaptık.

Okulumuz öğrencilerine Uzman Klinik Psikolog Hatice ÖZFİDAN tarafından psikolog mesleğinin tanıtımına dair seminer düzenlenmiştir.

Davetimizi kabul eden Hatice ÖZFİDAN'a teşekkür ederiz.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümre Öğretmenlerimizin İslami Coğrafyaları Tanıyalım projesinin 1.ayağı olan Filistin Sokağının açılışını yaptı.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

6.sınıf öğrencilerimiz ile Fatih Camii ve İslami Bilimler Müzesini ziyaret ettik.