Rehberlik Servisimizin 8.sınıflarımıza Üst Kurumları Tanıtma Etkinlikleri kapsamında ilçemiz okullarından Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi ve Hacı Bektaşi Veli Anadolu Liselerini ziyaret ettik.   Bizleri misafir eden Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi ve Hacı Bektaşi Veli Anadolu Lisesine  teşekkür ederiz.   8.sınıf öğrencilerimizin farkındalıklarını artırmak amacıyla lise tanıtım etkinliklerimiz devam edecektir.

Okulumuz veli akademileri 2.semineri olan Psikolojik Sağlamlık Semineri okulumuz rehber öğretmeni Mine VAROL tarafından gerçekleştirilmiştir.

Meslek tanıtımı günleri kapsamında Emekli Hava Pilot Kurmay  Kıdemli Albay, Sorumlu Kaptan Pilot ve Doktor Selahattin İBAS'ı okulumuzda konuk ettik.   Davetimizi kabul eden ve öğrencilerimizi pilotluk mesleğinin tüm detayları ile ilgili aydınlatan Kaptan Pilot Selahattin İBAS'a teşekkür ederiz.

lçemiz okullarından Alaeddin Yavaşça Güzel Sanatlar Lisesi ve Atakent Spor Lisesi ziyarette bulunduk.   Bizleri misafir eden okul müdürlüklerini teşekkür ederiz.   Öğrencilerimizin farkındalıklarını artırmak amacıyla rehberlik çalışmalarımız devam edecektir.

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLER ARASINDA MANGALA TURNUVASI DÜZENLENECEKTİR

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında aramıza katılan yeni öğrencilerimiz ile birlikte güzel bir program Bed-i Besmele  HOŞGELDİNİZ dedik.

Ekm

Meslek Tanıtım etkinliği kapsamında 24/10/2023 tarihinde okulumuza Ersin YIRDIRIM'ı konut ettik.Ersin Bey Eczacılık mesleği hakkında öğrencilerimize bilgi verdi.

Ekm

MAZLUM FİLİSTİN HALKI İÇİN GIYABİ CEZANE NAMAZI KILINDI.

Ekm

Okulumuz 8/E sınıfı öğrencilerimiz ve şube rehber öğretmenleri Demet DURSUN'un; TEMA Vakfı bünyesinde yapılan "Sürdürülebilir Ve Temiz Bir Dünya İçin Sıfır Atık" projesine katılımları kabul edilmiştir.   Öğretmenimize ve öğrencilerimize daha temiz bir dünya için yıl boyu yapacakları çalışmalarda başarılar dileriz.

Ekm

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE LGS SINAVI ÖN BİLGİLENDİRME TOPLANTILARIMIZ OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ AYSUN CAF TARAFINDAN UYGULANMAYA BAŞLAMIŞTIR.   YIL SONU ÖĞRENCİLERİMİZIN GÜZEL SONUÇLAR TEMENNİSİYLE YIL BOYU REHBERLİK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEKTİR.

Ekm

5/H sınıfı tanışma pikniğimizi yaptık.

Ekm

Okul aile birliği seçimlerimiz bugün gerçekleştirilmiştir.

2 yıl boyunca okul aile birliği başkanlığı yürüten Osman USTAOĞLU'NA verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz.

Seçim sonucu okul aile birliği başkanlığına seçilen Ayşegül ÖZTÜRK ve ekibine başarılar dileriz.

Ekm

Bu hafta Cuma namazında camiler ve din görevlileri haftasıni kutladık hutbede dini doğru anlama ve yaşama hususunda din görevlilerimizin yeri ve önemi konusundan bahsedildi namaz sonunda öğrencilerimize velimiz tarafından alınan çikolatalar ikram edildi.