TOKİ Şehit Çağlar Canbaz İmam Hatip Ortaokulu

Adres
İSTASYON MAH. HALKALI İSTASYON CAD. TOKİ ŞEHİT ÇAĞLAR CANBAZ IMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO 56N İÇ KAPI NO 1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Vizyon
Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştiren, ilçemiz genelinde kendi okul türünde örnek gösterilen ve öğrencilerinin başarılarıyla her alanda adından söz edilen kurum olmak.
Misyon
Toki Şehit Çağlar Canbaz İmam Hatip Okulu olarak; bütün öğrencilerimizin ahlaki ,manevi ve insan haklarına saygılı, kültürel değerlere sahip çıkan bilimsel ve teknolojik çalışmalara açık, sorumluluğunu bilen, özgüven sahibi, iletişim becerisi yüksek, sosyal bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Ulaşım
İkitelli-Küçükçekmece Otobüs, Taştepe-Sefaköy Otobüs ve minibüs, Atakent-Yenibosna minibüs hatları ve 98S, 79Y, 76İY İETT otobüs hatları ve Marmaray ile okulumuza rahatlıkla ulaşım sağlanmaktadır.
İlçemizin bütün mahallelerine servisimiz bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
TOKİ GÖL KONUTLARI İSTASYON MAHALLESİ İSTASYON CADDESİ NO: 56/2 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL