Eyl

Okulumuz öğrencilerinden Selim Kasapoğlu 2020-2021 eğitim öğretim yılında okulumuzdan üstün başarı ile mezun olarak Küçükçekmece Anadolu lisesini kazanmıştır. Başta kıymetli ailemize ve eğitim hayatında her daim yanında olan değerli öğretmenlerimize teşekkür eder öğrencimize eğitim hayatında başarılar dileriz.

Eyl

Tügva'nın düzenlemiş olduğu Çizimlerle 40 Hadis yarışmasında okulumuzu temsil eden 7/F sinifi öğrencisi Sare Nur Cevizci "Kim ilim tahsili için bir yola girerse Allah ona cennete giden yolu kolaylaştırır." hadisi ile ilgili çizmiş olduğu resimle Istanbul birincisi olmuştur.Ogrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Eyl

2020-2021 eğitim öğretim yılı Psikoeğitim Öğretmen semineri okul rehberlik servisi tarafından yüz yüze gerçekleştirilmiştir.

Eyl

2017 yılında okulumuzdan üstün başarı ile mezun olan ve bu sene üniversite sınavında Sözel yerleştirmede Türkiye sıralaması 1300 olan Şeyma ORAK okulumuzu ziyaret etmiştir. Göstermiş olduğu başarı için kendisini tebrik ederiz.

Pazartesi 09.00 _ 15.10

Salı 09.00_15.10

Çarşamba 09.00_16.00

Perşembe 09.00 _15.10

Cuma 09.00_15.10

Haz

Öncü İmam Hatip İngilizce Proje Orta Okulu olan; okulumuz TOKİ Şehit Çağlar Canbaz İHO'ya kayıtlarımız 18.06.2021 tarihinde başlayacaktır.

Haz

Anasınıfı ön kayıtlarımız başlıyor.

May

Veli akademileri kapsamında 27.05.2021 tarihinde saat 19.30da okulumuz Türkçe Öğretmeni Birgül Temir tarafından 'Okuma Kültürü' konulu seminer olacaktır.

Mrt

Penguenler sınıfı, el baskısı çalışması yaparak el izlerini hayal güçlerini kullanarak farklı hayvanlara benzettiler. El izlerinin hangi hayvana benzediğini hayal edip bulmak çocukları çok mutlu etti.

Okulumuz Matematik Zümresi 5 ve 6.sinif öğrencilerimiz arasında Mangala ve Koridor turnuvası düzenlemiştir. Her sınıf kendi içinde belirlediği adaylarla 8 Ocak 2020 tarihinde yapacağımız turnuvaya katılacaktır. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Bu haftaki Cuma namazında Hutbeyi 8B sınıfından Mustafa Doğan isimli öğrencimiz okudu, hutbede batıl inançlardan bahsetti.