HEDEF LGS

Mrt

LGS’ye son 3 ay kala yoğun tempoda çalışan öğrencilerin motivasyon kaybı ve nasıl çalışmaya devam edeceklerini sorgulamaları; daha önce az çalışmış ve bir düzen oturtamamış öğrencilerinde geç kaldım mı? soruları ve nereden çalışmaya başlayacağını bilememelerine sık rastlanır. Bu soru ve durumların yaşandığı okullarda farkındalık oluşturmak; LGS’ye hazırlanan öğrencilerin motivasyonlarını arttırarak onları güdülemek için bir bilgilendirme broşürü hazırladık.

Mrt

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından 8. Sınıf öğrencileriyle Üst Öğrenim Kurumlarının eğitim ve fiziki durumlarını öğrenmek amacıyla Başakşehir Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesine ve Küçükçekmece Güneşpark Kız Anadolu İmam Hatip lisesine gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimizi misafir eden kıymetli okul yöneticilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Şbt

Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programıyla ilgili öğretmen bilgilendirmesi okul rehberlik servisince yapıldı. Dönem boyunca koçluk sistemi ve deneme analizleri üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Şbt

OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ETKİLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ SEMİNERİ YAPILMIŞTIR.

Şbt

Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programıyla ilgili veli bilgilendirmesi Rehberlik Servisi tarafından yapılmıştır.

Şbt

PDR servisince 8. sınıflara 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri' konulu el broşürü hazırlandı, sınıf gruplarında paylaşıldı.

Şbt

Okulumuz Psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından düzenlenen meslek tanıtımı seminerleri kapsamında bu hafta ki misafirimiz Medya eğitmeni ve yönetmen Salih TEMİZ oldu. Televizyon ve sinema sektöründeki çalışanlar nasıl bir çalışma hayatı içindeler? Film ve videolar nasıl hazırlanıyor? Sihirli makine kamera ve çekim sonrası süreçte hangi görevler var? Medya ve iletişim araçlarının insan üzerindeki etkisi? Konuları üzerine öğrencilerimize bilgilerini aktaran kıymetli hocamıza teşekkür ederiz.

Okulumuz Psikolojik danışma ve Rehberlik Servisi tarafından 8.sınıf öğrencilerine yönelik Test çözme teknikleri ve Motivasyon konulu seminer yapılmıştır.

Zaman yönetimi bilgilendirme broşürü HEDEF LGS

KÜÇÜKÇEKMECE İLÇESİNDE BULUNAN NİTELİKLİ PROJE LİSELERİNİN TANITIM AFİŞLERİ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞILMIŞTIR

Okulumuzdan mezun olup şu an öğrenimine Çapa Fen Lisesinde devam eden Büşra SEVEN ve Zeynep Sude İSHAKOĞLU ve okulumuzdan mezun olup şu an üniversite eğitimine Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümüne devam eden Yeliz KURT mezun öğrenci buluşması kapsamında okulumuz 8. Sınıf öğrencilerimizle buluşup sohbet etmişlerdir.